Adatvédelmi szabályzat

A Manetti nagyon szigorú adatvédelmi szabályzattal rendelkezik. A Manetti.nl weboldal látogatói biztosak lehetnek abban, hogy adataikat bizalmasan kezeljük. A Manetti adatvédelmi nyilatkozata részletesen leírja, hogyan kezelje a látogatói adatait és mit kell tennie abban az esetben, ha nem kívánnak megadni vagy fogadni bizonyos információkat.

Miért van szüksége a Manetti-nek bizonyos információkra?

A Manetti csak azért kéri el adatait, hogy megrendelése biztosan helyesen és pontosan kerüljön kiszállításra. Adatai közül csupán a nevét, címét, kapcsolati adatait, valamint megrendelésének részleteit tároljuk el, de nem mentjük el az ügyfél preferenciákkal, konkrét érdeklődési körrel kapcsolatos információkat.

Milyen személyes információt regisztrál a Manetti és azt mire használja?

Ügyfélinformációk:

A Manetti-nek termékei eladásához szüksége van az ügyfél nevére, címére, e-mail címére és telefonszámára. A Manetti ezeket az információkat csak a számlázásnál és az ügyfelekkel való kapcsolattartás céljából használja fel, amennyiben szükséges. Ezeket az információkat soha nem adja el vagy adja át harmadik fél részére.

E-mail:

Adatvédelmi szabályzatunk az elektronikus levélküldésre is vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy a Manetti-t szigorú titoktartási kötelezettség terheli az e-mail üzenetek tartalmát illetően.

Mit teszünk az Ön által megadott adatokkal?

A begyüjtött adatok a Manetti tulajdonát képezik. Az adatokat a vállalat saját szerviz szolgáltatásai során használja. Így adatait soha nem adjuk el vagy adjuk át harmadik fél részére. Nem fog kéretlen reklámanyagokat vagy e-maileket kapni ismeretlen harmadik féltől a Manetti.nl vagy geefjebaasaan.nl weboldalakon keresztül. Ha az adatvédelemmel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, vagy ha szeretné töröltetni adatait vagy az általunk regisztrált adatokhoz szeretne hozzáférni, kérjük, küldjön e-mailt az info@manetti-espresso.com címre.