manetti-training-bovenManetti Baristák;

Barista képzés

Egy frissen őrölt, finom csésze kávé garantáltan bevonza az embereket minden kávézóba és étterembe.

Az egyre kifinomultabbá váló ügyfelek számára fontos a minőség és a tálalás. A szenvedéllyel és szakértelemmel készült friss kávé variációk sokat számítanak, mivel a professzionális kávékészítés többet jelent csupán ’egy gomb megnyomásánál’. A professzionális, vendéglátóiparban használt espresso gépeken felül a Manetti barista tanfolyamokat is kínál.

Bevezetés az espresso és cappuccino világába

Ez a kurzus a különböző kávévariációk professzionális elkészítésével foglalkozik. Vendéglátóiparban dolgozóknak ajánljuk, akik többet szeretnének megtudni arról milyen egy igazi olasz barista. A tanfolyamon megtanulhatják, hogyan kell espressot és cappuccino-t készíteni, és hogyan kell a kávé felszereléseket és barista eszközöket használni. Képzésünk elméleti, de főként gyakorlati részből áll.
A kurzus célja, hogy segítsen a legjobbat kihozni espresso gépéből és a legfinomabb kávét elkészíteni.

A kurzus tartalmaz némi elméleti és termékinformációt a kávéval és kávégépekkel kapcsolatban, de főként gyakorlati módszereket mutat be. Mivel egy jó csésze kávé tapasztalat kérdése, szakértőnk segítségével és némi tudás birtokában képes lesz megkülönböztetni a jó kávét a rossztól.

Saját módszerei tökéletesítéséhez néhány hasznos tippet és tanácsot is nyújtunk.

barista-certificaat

Jelentkezzen barista képzésünkre

 

 

Milyen tárgyakat tartalmaz a kurzus?

  • Az espresso elkészítése
  • Kávéőrlés és az őrlő beállítása
  • Tej gőzölés és a friss cappuccino elkészítése
  • Az espresso gépek professzionális üzemeltetése
  • A barista által használt eszközök és kiegészítők
  • Espresso gépek karbantartása

Workshop Certificate

Upon successful completion of the workshop, participants will receive an official Barista certificate.

 

Yes please

more information

Or call one of our consultants for more information or to schedule a showroom visit:

+31 (0) 546-493 880