Manetti Barista Eszközök

Manetti Barista Eszközök

A legjobb (és legjobb megjelenésű) őrlők és kiegészítők.

Barista eszközök és kávé kiegészítők espresso gépekhez. Minden, amire a tökéletes kávé, espresso és cappuccino elkészítéséhez szüksége lehet. Kínálatunkban talál kávétömörítőket, rozsdamentes acél tejkiöntőket és hőmérőket, zacc kiütőket, kávé tömörítőket, alkatrészeket és tisztítószereket is.

tamper

Rocket Espresso Kávétömörítő

Professzionálisan kialakított, rozsdamentes acélból készült kávétömörítő. Tökéletes a portafilterben lévő kávé benyomásához. A szilárd és masszív kialakításnak köszönhetően a tömörítés pofon egyszerű, ami javítja a kávé préselési és csepegési idejét. Mérő pohár 57/58 mm-es kávészűrőkhöz.

tamperstation

Rocket Espresso Tömörítő Állvány

Ez a szűrőtartó minden barista számára kötelező A gyönyörűen kialakított Rocket Eszpresszó Tömörítő Állvány gumírozott talppal van ellátva, így könnyebben és biztonságosabban kezelhető.  A szilárd rozsdamentes acél ház és a vastag gumi helyet biztosít a szűrőtartónak és a tömörítőnek is.

koffiemolen

Macap MXD – Őrlő igény szerint

A Macap igény szerinti őrlőivel egy forradalmi eszközt mutatott be a kávéfőzés területén. A pontos kialakítású őrlési szabályozásnak, az egyszerű LCD kijelzőnek és a forgatható beállító gombnak köszönhetően, az MXD-vel könnyedén állíthat be egy vagy dupla adagot, valamint folyamatos őrlést is.

Csúcsminőségének, valamint a mikrométernek és a pontos őrlési beállításoknak köszönhetően optimális eredmény érhető el a legjobb kávéelegyek elkészítésében. Teljesen automatikus és fokozatmentes kávéőrlő, ami közvetlenül a szűrőtartóba végzi az őrlést. Minden adag frissen őrölt. Beállítható adagolás: 1 vagy 2 eszpresszó. Ennél már nem lehet kényelmesebb!

Teljesítmény 8-10 kg egy óra alatt (3 gramm/másodperc)
Tartály kapacitás 1,4 kg
Őrlő kések Ø 75mmlapos
Őrlő kések sebesség – 1400 r.p.m. (50 Hz) / 1600 r.p.m. (60Hz)
Teljesítmény 340 watt
11 kg 11 kg

 

Méretek
Magasság 60 cm
Szélesség 22 cm
Szélesség 37 cm (csepptálcával együtt)
23cm

Yes, please

More information

Or call one of our consultants for more information or to schedule a showroom visit:

+31 (0) 546-493 880