Szerviz

manetti-koffiemachines-service-onderhoudManetti szerviz:

A szerviz szerződésünknek köszönhetően biztos lehet abban, hogy az Ön által készített kávé mindig olyan ízű, amilyennek lennie kell,

akár egy szokványos időszaki karbantartási munkáról, akár helyszíni javításról van szó. A nemzeti szerviz szabályainknak köszönhetően tudjuk biztosítani, hogy az Ön által készített kávé mindig olyan ízű legyen, amilyennek lennie kell.

Az All-In szerződésünk gyors és kiváló, megelőző és javító karbantartást biztosít ügyfeleink részére; minden szervizelés alkalmával ellenőrizzük a beállításokat és beállítjuk a készüléket. Szervizszolgáltatás apróbetűs rész nélkül.

Szolgáltatásunk valójában nagyon egyszerű; garantáljuk a problémamentes kávéfőzést annak érdekében, hogy Ön a legjobbat hozza ki espresso gépéből.

Amikor espresso gépét beszereljük, a tökéletes végeredmény érdekében Önnel együtt állítjuk azt be, valamint tájékoztatjuk az érintett kollégákat a gép napi szintű karbantartásáról.

Ezt követően egy megelőző ellenörzés során megnézzük, hogy nincs-e bármiféle üzemzavar, így garantáljuk a tökéletes kávé elkészítését.

Ha bármilyen üzemzavar fellépne, gyakran nyolc órán belül a helyszínre tudunk menni.

Yes please

more information

Or call one of our consultants for more information or to schedule a showroom visit:

+31 (0) 546-493 880